top of page

Skole opstart

StartFragmentDet er nu en uge siden, vi sidst har skrevet noget på bloggen, så det er vidst ved at være tid til, at vi fortæller hvad den sidste uges tid er gået med.

Søndag aften havde vi besøg, af en af de unge nede fra kirken. Vi havde aftalt med ham, at han skulle komme til aftensmad, og at menuen stod på pizza, men da vi skulle ud at købe ost, fik vi den leende ko, smøreost med hjem. Så det blev til kartoffelpizza, uden ost. Vi havde en rigtig hyggelig aften, sammen med vores gæst/ven Jonathan. Vi hørte og sang bl.a. engelske lovsange sammen med ham, så det var ret fedt at vi også kunne være sammen om det at lovprise gud, selvom vi kun var 3 mennesker.

Vi har nu fået et program fra collage, hvor vi skal være hver mandag og onsdag fra 8 til 12. I onsdags var vi afsted på collage og var med til undervisningen i 2 forskellige klasser. Denne undervisning var meget anderledes, end hvad vi havde observeret, da vi var her sidste uge. Eleverne larmede helt vildt og læreren gjorde intet for at få dem til at tie stille. Læreren i klassen, som vi observerede sidste uge, havde tydeligvis meget mere respekt og dermed var der ikke så meget larm i den klasse. Eleverne skulle lære om verberne to be og to have og hvordan de bøjes. Læreren startede dermed med at skrive de forskellige bøjninger op. Efter hun havde skrevet det hele op, gav hun eleverne nogle sætninger til at øve på, som fx var How old …. You? Og så skulle eleverne komme op til tavlen og skrive den rigtige form af to be ind, men eleverne havde tydeligvis ikke forstået det, som læreren havde skrevet på tavlen, for de gættede sig bare frem til hvilket ord der skulle stå. Gættede man forket satte man sig ned igen og en ny kom op. Der blev ikke forklaret hvorfor, det var forkert eller rigtigt. Vi tvivler på, at læreren overhovedet forstod hvad det var hun underviste i, da hun i hele timen sammenlagt ikke havde sagt ret meget mere en 5 sætninger.

Det er endnu ikke faldet helt på plads, hvornår vi skal være på primary school, men vi var i mandags på besøg og snakkede med headmasterne. Lærerne var meget glade og taknemmelige for, at ville hjælpe børnene med engelsk, da lærerne hernede ikke er så gode til engelsk. I torsdags underviste vi 2 klasser på primary school i engelsk. Vi havde fået af vide, at eleverne ikke kunne særlig meget, og at det ville være en god ide at starte med alfabetet og det gjorde vi så. Undervisningen gik godt, det eneste der voldte os problemer var når vi sagde "say A" sagde de "say A", og ikke bare "A" ellers var eleverne forholdsvis nemme at få til at tie stille, og vi havde en fornemmelse af at de havde forstået undervisningen, da vi var færdige.

På mandag regner vi med at få et program fra primary shcool, så vi mere præcist ved, hvornår vi skal undervise og hvilken klasse. I morgen er det søndag, hvilket betyder at vi skal i kirke. Denne søndag skal vi i fulfulde kirken, hvor alt foregår på fulfulde. Det bliver spændende at opleve om der er forskelle mellem den franske og fulfulde kirken. Udover det, er vi blevet bedt om at synge på dansk i kirken. Vi har fået fortalt, at der kommer mellem omkring 800 mennesker i kirken, så det er vi ret spændte på, da ingen af os er blevet udstyret med en nådegave der indeholder at synge.

EndFragment

 
 


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tags endnu.
bottom of page