top of page

På tur med drengene

StartFragment

I onsdags observerede vi en engelsk time på collage, hvilket vi syntes, var meget spændende. Vi blev overrasket over, hvor meget det lignede dansk skolegang og klasseundervisning. En ting som læreren dog gjorde meget ud af, var at disciplin og hårdt arbejde var meget vigtigt, og at vidste man det, skulle Gud nok hjælpe med at nå ens mål. Vi har endnu ikke fået program for, hvornår vi skal være med i undervisningen, men det får vi på mandag, hvor vi også skal hen til collage igen. Vi er spændte på at få programmet og få lidt mere rytme i vores hverdag. Onsdag eftermiddag spillede vi fodbold med drengene, og det var ikke til at få holdt på igen. De syntes det var rigtigt sjovt og vi kunne se hvor meget de nød det. Vi havde aftalt, at spille en time, men da den time var gået ville de ikke stoppe med at spille, og det er ikke nemt at forklare, at kampen er ovre på fransk.

I går var vi ude og købe en masse mad ind, som vi kunne tage med på tur. På vej hjem fulgte to 2 børn fra gaden med os, hvoraf vi hurtigt opdagede, at den ene af dem var handicappet. Vi havde bl.a. købt en masse appelsiner til drengene på børnehjemmet og Elia var så godhjertet, at han købte ekstra appelsiner til de 2 drenge. Den handicappede dreng blev meget glad for appelsinen og gav os high five. Vi kunne ikke lade være med at tænke på, hvor synd det var for den handicappede dreng, at han lever på gaden og spurgte dermed Elia indtil, hvordan synet på handicappede er hernede. Det endte ud i en god samtale om hans mange visioner for de handicappede. Elia er manden, som bor sammen med drengene på børnehjemmet og han er virkelig rar og vil drengene det bedste. Udover at tage sig af drengene på børnehjemmet, har han også kontakt og hjælper en masse andre børn, som lever på gaden.

I går aftes gik det meste af tiden med at lave æggekage til 25 mennesker. Vi tog nemlig her til morges, afsted på camping, som de kalder det, sammen med Elia og alle drengene. Vi havde pakket tasker med mad, tæpper, vand, spil og bolde, som vi tog med. Turen gik op i bjergene og det var rigtig flot og hyggeligt. Vi legede en leg med appelsiner, hvor en af drengene gik langt væk med en appelsin og gemte den, også gjaldt det for de andre drenge om at løbe først derhen og få fat i den. Denne leg havde drengene det rigtig sjovt med og de nød også at være afsted. Det har dog været rigtig varmt i dag og vi tror aldrig vi har svedt så meget, som vi gjorde i dag. Da vi kom hjem tog vi et dejligt koldt bad, men det var ikke nok til at blive nedkølet, så gik med Elia ud og købte noget softice. De har ikke så meget is hernede, selvom det er rigtig varmt. Det var første gang vi købte is, men nok ikke den sidste. Vi er rigtig trætte efter en lang og varm dag og i morgen står den på 3-4 timers lang gudstjeneste, så der går ikke længe før vi går til køjs.

EndFragment


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Ingen tags endnu.
bottom of page